Stallo NV

Ook voor Stallo NV stak ik de website in een nieuw jasje. Stallo is een bedrijf uit Laarne geleid door Antoine Raman. Het is gespecialiseerd in industriële H.V.A.C.-installaties en airconditioning. Het is niet te verwarren met de doe-het-zelf zaak, die ook Stallo heet.

Branding was reeds voorzien, ik deed het webdesign en de ontplooiing van de website

Ga naar de website

ATP-raad

De ATP-raad van de universiteit Gent is een raad van geëngageerde personeelsleden. Ze vertegenwoordigen het administratief en technisch personeel van de universiteit. Ze vertrekken van de gedachte dat ieder personeelslid even belangrijk is. Op die manier kunnen ook zij bijdragen aan het verbeteren van de universiteit. Ze streven naar zeggenschap in de raad van bestuur van de universiteit.

Deze website werd gedesigned in het kader van de ontwikkeling van een huisstijl voor de ATP-raad.

Bekijk

Ga naar de website


Rafiki

Rafiki is een reisorganisatie die citytrips aanbiedt in Afrika. Volgens verschillende formules kan je de 9 grootste metropolen van Afrika bezoeken. Rafiki biedt hiervoor vluchten en verblijf aan, dit alles op een veilige manier.

Deze website is ontwikkeld in het kader van een schoolopdracht en volledig fictief. Tot deze opdracht behoorde: conceptontwikkeling, branding, ontwerpen en ontwikkelen van de website.

Bekijk


SMC Lede

Het Stella Matituna College is gelegen in Lede. Deze school zet in op online toepassingen zoals 'schoolonline', 'moodle' en 'webmail' voor de communicatie met leerlingen en leerkrachten. Daarnaast is hun website minstens even belangrijk voor de communicatie met ouders en geïnteresseerde leerlingen en ex-leerlingen.

Deze rebranding werd gedaan als schoolopdracht en is niet effectief toegepast. Ondertussen is hun huisstijl reeds gewijzigd en dus ook hun logo. Deze opdracht bevatte een herontwerp van de website.

Bekijk


Cobbles & Hills

Deze app is er voor de competitieve koerskenners. Via deze app kan je je vrienden uitdagen in een pronostiek voor de belangrijkste voorjaarskoersen. Vooraf bepaal je je top 5 en na de koers maakt deze app een rangschikking op tussen jou en je vrienden! Zo kom je snel te weten wie er echt iets van koers kent!

Deze app werd ontworpen voor een schoolopdracht. Hiervoor deed ik het concept, de branding en het ontwerp van de app.

Bekijk


Cats of the world

Cats of the world is dé spottersapp bij uitstek! Ga tijdens je reis op zoek naar de verschillende grote katten en geef aan waar je ze gespot hebt. Op die manier laat je vrienden of medespotters in de omgeving weten waar ongeveer er een grote kat is. Daarnaast kan je vergelijken hoe groot je spotterstatus is in vergelijking met die van je medespotters.

Volledige ontplooiing van de app/website, van concept tot coderen, werd gedaan als schoolopdracht.

Bekijk