Video

Pedaleurs De Charme Quiz

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de Pedaleurs De Charme, een wielertoeristenclub uit Bambrugge, een algemene kennisquiz! Na eerdere succesvolle samenwerkingen voor hun jaarlijkse Pedaleurs Party, maakte ik een uitnodigend filmpje voor hun quiz. Alle opbrengst gaat dit jaar naar het goeie doel!


Inschrijven kan via hun facebookpagina of mail pedaleursdecharme@hotmail.comWat hebben we gezien van Matteo Trentin?

Af en toe word ik er eens uitgenodigd om mijn mening over de koers te spuien, maar daarnaast maakte ik onder andere ook deze teaser voor Radio Stelvio! In het voorjaar van 2018 had deze podcast namelijk de mooiste rubriek in de geschiedenis der rubrieken: 'Wat hebben we gezien van Matteo Trentin?'


Volg Radio Stelvio hier: https://www.facebook.com/radiostelvio/ATP-raad

Voor de raad van het administratief en technisch personeel van de universiteit Gent, ontwikkelde ik samen met Eline Lagast een huisstijl. In de lijn daarvan animeerde ik dit filmpje waarbij we de ATP-raad willen voorstellen en mogelijke nieuwe leden willen triggeren.

De ontwikkeling van het idee kwam er door Eline. Ikzelf zorgde voor het ontwerp van de tekeningen en de technische animatie in After Effects.


De rest van het project kan je hier bekijken
Tour De France 2017

De Ronde van Frankrijk 2017 kondigt zich aan als één van de spannendste in jaren. Froome blijft torenhoog favoriet, maar ex-helper Richie Porte heeft zijn zinnen al lang gezet op deze prijs. Nairo Quintana heeft Alejandro Valverde aan zijn zijde na een slopende Giro, maar hij acht eindwinst in de Tour zeker mogelijk. Daarnaast rijdt Alberto Contador zijn laatste Tour. Onderschat ook het talent van Romain Bardet niet. Tenslotte willen ook Fabio Aru en Esteban Chaves een rol van betekenis spelen.
Gemist

In het kader van een afstudeerproject aan de universiteit Gent produceerde 'Sweet Latte Productions' (d.i. Debora Vancayzeele, Yana Wijnen, Pallieter Kerckhove en ikzelf) de kortfilm 'Gemist'. In dit project deden we de volledige ontwikkeling met vier. Dit wil zeggen dat we zelf het idee uitdachten, het scenario schreven, de acteurs castten, filmden en daarna de montage ook samen deden.

Gemist: over het al dan niet missen van een trein.